Profil
Hos Autocenter Herlev har vi mere end 25 års erfaring med alt indenfor køb, salg, vedligeholdelse og finansiering af person- og varevogne.

Tiderne har givet os mulighed for, at indkøbe biler til priser der ikke er set før - Disse priser videreformidler vi naturligvis, til vores nuværende og kommende kunder.

Se vores komplette udvalg af nyindkøbte velholdte biler under menupunktet "Biler til salg".

Autocenter Herlev drives efter konceptet, Lav avance - Hurtig omsætning - Kort Lagertid, kombineret med håndplukkede velholdte biler, så har du fundet interesse i en af vores biler, kontakt os da venligst på Tlf.: 40 40 42 94  for en prøvetur, dette garanterer at bilen ikke er solgt til anden side, når du kommer for at prøve bilen.

Hos AutoCenter Herlev lægger vi stor vægt på, at yde vores kunder, personlig og grundig betjening samt den bedst mulige service og rådgivning vedr. bilkøb, vedligeholdelse og finansiering – Tilfredse kunder er vores fremtid.

AutoCenter Herlev handler med velholdte brugte biler. Vi indkøber kun udvalgte biler, med lavt. km. tal, 1 eller få ejere og i de fleste tilfælde med alle service overholdt, hvilket bl.a. betyder at vi altid giver km. garanti.

Vi tager naturligvis alle typer biler i bytte. Disse biler sælger vi ligeledes til en pris, ofte langt under markedsprisen - Se vores komplette udvalg – Klik på menuen ” Biler til salg ”.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores forretning, hvor du altid har mulighed for prøvekørsel, finansieringsforslag og yderligere oplysninger.

 

Med venlig hilsen

Autocenter Herlev

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 40 40 42 94